Tăriceanu: Dragă Crin, dacă nu-ți asumi responsabilitatea, o voi face eu

| 26 feb, 2014

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un apel, miercuri, către liderul PNL Crin Antonescu să revină asupra deciziei luate marţi şi să revină în USL, el precizând că miercuri dimineaţă a avut o discuţie cu Victor Ponta, care l-a asigurat că doreşte continuarea USL "în actuala formulă".

”Dragă Crin, daca nu-ți vei asuma această responsabilitate, o voi face eu. Îi voi cere premierului să-și mențină angajamentele luate față de PNL, să mențină listele comune la PE și structurile centrale și locale și susținerea unui candidat la președinția România. Am să merg să mă întâlnesc și să-i prezint personal această poziție.”

”Nu voi accepta decizia luată ieri, deoarece cred că a fost luată pe baza pe baza unor afirmații false, iar colegii mei au fost induși în eroare. Am vorbit dimineața cu Ponta și l-am întrebat dacă dorește să continue proiectul USL. M-a asigurat că dorește să continue proiectul USL în actuala formă. Fac apel la Crin Antonescu să revină asupra deciziei pe care au luat-o ieri și să revină în USL. Am câteva considerente. România este într-o situație foarte delicată, suntem într-o criză politică. Regiunea este într-o criză, mă refer la ce se întâmplă în Ucraina. Nu ne putem permite să ne jucăm cu soarta oamenilor.”

Cred că trebuie să facem un efort să punem mai presus de interesele politice și personale interesele unei țări și ale unor oameni.

Tariceanu a amintit ca nu a fost unul dintre sustinatorii entuziasti ai USL, dar ca, aceasta constructie odata facuta, ”consider ca este responsabilitatea partidului si a mea sa ducem acest drum la bun sfarsit”.

”Am fost protagoniștii unui spectacol jalnic, în care interesele politice și orgoliile au prevalat și s-a ajuns la un mesaj către cetățeni că politicienilor puțin le pasa, și că cetățenii sunt pioni pe o tablă de șah de care politicienilor puțin le pasă”, a declarat Tariceanu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ