Daniel Constantin: PC nu are nimic împotrivă să guverneze cu UDMR. Tăriceanu ne poate susţine ca deputat

| 26 feb, 2014

Partidul Conservator nu are nimic împotrivă ca UDMR să intre în coaliţia de guvernare sau să sprijine Guvernul din Parlament, iar Călin Popescu Tăriceanu are libertatea de a susţine Executivul din postura de deputat, a declarat, la Palatul Victoria, liderul PC, Daniel Constantin.

"Prim-ministrul a făcut tot posibilul să păstreze USL, iar acum face toate eforturile pentru a identifica o majoritate parlamentară care să susţină Guvernul", a spus Constantin.

El a precizat că Executivul va continua acelaşi program de guvernare.

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia, miercuri, din organizaţia PNL Sector 1.

Înaintea acestei discuţii, într-o conferinţă de presă, Tăriceanu a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei luate marţi şi să revină în USL, el precizând că miercuri dimineaţă a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat că doreşte continuarea USL "în actuala formulă".

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că, miercuri, a fost sunat de către premierul Victor Ponta, care i-a propus să discute despre susţinerea noului Guvern.

Anterior, Ponta afirmase că intenţionează să prezinte săptămâna viitoare, marţi, Parlamentului noua formulă a Guvernului şi că va avea discuţii în acest sens inclusiv cu UDMR, susţinând că, până acum, nu au existat astfel de discuţii.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ