Antonescu: Tăriceanu are calităţi pentru PSD,însă nu am niciun dubiu că nu-l va susţine la Preşedinţie

| 26 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut miercuri că fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu 'are ceva ce ar putea fi calităţi pentru PSD', însă a precizat că nu are niciun dubiu că acest partid nu-l va susţine la alegerile prezidenţiale.

'Dl Tăriceanu are nişte calităţi sau ceva ce ar putea fi calităţi pentru PSD, dar nu am niciun fel de dubiu în legătură cu faptul că PSD nu-l va susţine nici măcar pe Călin Popescu-Tăriceanu la Preşedinţie. Că dl Tăriceanu ar putea candida în numele unei formaţiuni politice (...) este dreptul domniei sale, este un om care a luat nişte voturi până la urmă în nume personal, asta este categoric'', a spus Antonescu.

El a afirmat că este posibil ca Tăriceanu să ia din voturile sale în cazul în care va candida la alegerile prezidenţiale, arătând că acest scrutin este o competiţie deschisă. 'Aceasta este viaţa politică, democratică. Nu este niciun fel de problemă în sensul acesta. Până la urmă atâta vreme când slavă Domnului nu am ajuns ca la Preşedinţie să avem votul acesta absurd într-un singur tur pe care îl avem consilii judeţene şi la primari, competiţia este deschisă şi fiecare ia de unde se poate', a arătat liderul PNL.

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri seară că este interesat de o candidatură pentru prezidenţiale. El a mai spus că joi va anunţa crearea unei noi formaţiuni politice liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal.

'Nu mă interesează niciun post de vicepremier şi nici de preşedinte al Senatului. Când ai fost prim-ministru e caraghios să îmi doresc mai puţin (...) Poate îmi doresc mai mult', a spus Călin Popescu-Tăriceanu, la Antena 3, adăugând că dacă va fi susţinut de USL este interesat să îşi depună candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ