Obreja (PNL): Vehiculul politic pe care şi-l construieşte Tăriceanu nu va avea viteză şi nici forţă

| 27 feb, 2014

Liderul PNL Covasna, senatorul Marius Obreja, consideră că noul partid pe care îl construieşte fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu nu va avea forţă pe scena politică şi nici nu va fi un 'vehicul' suficient de puternic pentru a-l propulsa în funcţia de preşedinte al României.

'Intuiţia şi experienţa mea politică îmi spun că acest nou partid nu va avea rezultate determinante, că vor fi apropiate de zero (...) Plecarea din PNL a lui Călin Popescu Tăriceanu reprezintă pentru mine o mare supărare şi deziluzie şi arată cât de elastice sunt principiile pentru unii (...) Părerea mea e că vehiculul politic pe care Tăriceanu şi-l construieşte pentru o eventuală candidatură la Preşedinţia României nu va avea nici viteză şi nici forţă, acestea vor fi, după cum spuneam, apropiate de zero', a declarat joi pentru Agerpres Marius Obreja. 

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt demisionat din PNL, a anunţat miercuri seară într-o emisiune televizată că va înfiinţa un nou partid liberal, care se va numi Partidului Reformator Liberal, exprimându-şi deschis dorinţa de a participa la reconstruirea USL. De asemenea, el a menţionat că este interesat să candideze la viitoarele alegeri prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ