Ponta: Nu am negociat nimic cu Tăriceanu, i-am spus că reprimesc oricând PNL la guvernare

| 26 feb, 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, că nu a negociat nimic cu fostul lider liberal Călin Popescu-Tăriceanu, ci că i-a spus acestuia doar că este dispus să reprimească oricând PNL la guvernare, dacă există "voinţă politică", în condiţiile prevăzute de acordul USL.

"N-am negociat absolut nimic cu domnul Tăriceanu. M-am văzut cu domnul Tăriceanu pentru a-i confirma şi domniei sale lucrul pe care (...) îl confirm fiecărui membru al Partidului Naţional Liberal (PNL), începând cu preşedintele Antonescu, şi anume că, din punctul meu de vedere, evident că am înţeles şi am pus în practică decizia de aseară a PNL, dar din punctul meu de vedere, în orice moment există o voinţă politică de refacere a USL, incluzând aici candidatul comun la prezidenţiale din partea PNL, o guvernare comună, toate celelalte lucruri, din partea noastră există această disponibilitate totală. Asta i-am confirmat domnului Tăriceanu, ceea ce confirm oricărui membru al PNL, pentru că e o relitate", a spus Ponta la România TV.

El a adăugat că este deschis oricând să aibă discuţii cu Crin Antonescu, pe orice temă, chiar dacă PNL este acum în opoziţie.

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia, miercuri, din organizaţia PNL Sector 1.

Înaintea acestei discuţii, într-o conferinţă de presă, Tăriceanu a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei luate marţi şi să revină în USL, el precizând că miercuri dimineaţă a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat că doreşte continuarea USL "în actuala formulă".

Ulterior, el a venit la Guvern pentru a se întâlni cu Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ