Ponta: Am propus UDMR să facă parte din guvernare. Fiecare partid va avea vicepremier

| 26 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că va merge săptămâna viitoare, marţi, în Parlament cu un Guvern care va asuma în totalitate programul USL, el arătând că a propus UDMR să facă parte din guvernare şi că fiecare partid component coaliţiei parlamentare va avea un vicepremier.

Ponta a spus, la Antena 3, că va prezenta Parlamentului o structură guvernamentală aşa cum era şi a USL, pentru a da mesajul că liberalii pot reveni oricând în Executiv.

Premierul a precizat că majoritatea parlamentară va fi asigurată de USD, grupul minorităţilor şi UDMR, pentru a se asigura o majoritate stabilă.

Ponta a spus că Guvernul va avea structura actuală din care vor lipsi 2, 3 sau 4 poziţii care nu s-au dovedit absolut necesare.

"Nu e timp de mari schimbări. E un mesaj către liberali că nu le ia nimeni posturile", a spus Ponta, care a arătat că Guvernul viitor va fi alcătuit în mare parte din actualii miniştri.

Întrebat dacă Florin Georgescu de la BNR va revini la Finanţe, Ponta a spus: "Mi-aş dori, nu cred că nu se va întâmpla acest lucru".

El a mai spus că este important ca toate partidele componente să aibă reprezentare clară în Guvern, dacă se poate la nivel de vicepremier.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ