Crin Antonescu, APEL către Victor Ponta: Îi cer premierului să ia act de decizia ireversibilă a PNL

| 26 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că "decizia PNL de a ieşi de la guvernare nu a fost pripită sau nepotrivită, a aparţinut unui grup "de oameni responsabili", nu unui singur om, a fost o decizie grea şi  ireversibilă". Antonescu a făcut un apel către primul ministru, Victor Ponta, "să ia act de decizia ireversibilă a PNL".



"Astăzi a fost o zi specială şi paradoxală pentru Partidul Naţional Liberal. Partidul Naţional Liberal a dovedit încă o dată că este un partid care îşi doreşte să guverneze nu pentru funcţii, ci pentru a face anumite politici. Toţi miniştrii liberali au demisionat în conformitate cu decizia luată aseară. Deciziile PNL au fost luate de oameni responsabili, nu de un om", a declarat Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă la sediul PNL.

Preşedintele PNL a făcut un apel public către premierul Ponta "să ia act de decizia liberalilor".

"Aş dori să mă adresez public domnului Ponta. Îi cer primului-ministru să ia act de decizia ireversibilă a PNL, să abandoneze orice speranţă că PNL se aseamănă cu alte grupuri care acţionează pentru putere sau în jurul puterii, să acţioneze în continuare în baza deciziilor pe care domnia sa le are de luat. Cred că e o degradare, o declasificare a imaginii domnului Ponta. Nu serveşte nimănui ca domnul Ponta să încerce în continuare negocieri cu unul-doi oameni care încearcă să obţină funcţii de la domnia sa. Este nedemn. E normal să discute cu liderii altor partide, cu UDMR, dar e degradant să încerce, prin spatele unui partid, să poarte negocieri", a spus Antonescu, făcând referire la întâlnirea de miercuri dintre Călin Popescu Tăriceanu şi premierul Victor Ponta.

"Îl rog public pe premierul Ponta, odată ce a luat decizia să formeze o nouă majoritate, să o formeze repede. PNL va vota împotriva Guvernului Ponta", a mai anunţat Crin Antonescu.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 2014
anna
da
Am fost toti de fata si stim exact cum te-ai facut pres la base.In cel mult o luna o sa dispari in neagra uitare!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ