Antonescu: Odată cu eşecul proiectului nu se pune problema refacerii USL nici cu un PSD condus de altcineva

| 26 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri că odată cu eşecul USL nu se mai pune problema refacerii acestui proiect, chiar şi în situaţia în care PSD nu ar mai fi condus de Victor Ponta.

'Din punctul meu de vedere, odată constatat eşecul acestui proiect nu se mai pune problema refacerii USL să zicem cu un PSD condus de altcineva, nu este vorba, în ciuda rolului decisiv pe care în chip firesc ca lider şi ca prim-ministru l-a jucat în această ruptură dl Ponta, nu este vorba doar de Victor Ponta, este vorba de motorul, de inima, de spiritul unui partid cu care nu se poate face o asemenea construcţie, mă refer la PSD şi nu este vorba de o refacere sau alta. Că într-o împrejurare sau alta s-ar putea discuta în interiorul unei componenţe parlamentare complicate tot felul de lucruri este cu totul altceva, dar despre USL atâta şi acesta a fost', a spus Antonescu, la Realitatea Tv.

El a mai susţinut că pentru PSD, în cazul USL au contat atât legea amnistiei şi graţierii cât şi propunerea lui Klaus Iohannis drept vicepremier şi ministru de Interne. 'Cred că avem de-a face cu trei factori care au determinat decizia lui Victor Ponta şi a celor din jurul său de a ne forţa la ruperea USL - cele două împreună cu tendinţa generală de a-şi sufoca, sugruma partenerul. Venirea unor oameni mai puternici în Guvern în frunte cu Iohannis ar fi însemnat o revigorare, o recâştigare teritoriului PNL în această alianţă lucru pe care PSD - de aceea am spus cândva că este de natură sovietică - nu-l poate suporta', a afirmat liderul PNL.

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 2014
anna
antonescu
o fi intelegand ce scrie sau spune?Tot penelismul sau statea in JOhannis si atat?Daca-l mai tin mult liberalii[care?] o sa dispara cu partid cu tot ,cum a fost distrus PNTCD.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ