Antonescu: Nu mă surprinde că Tăriceanu îşi face partid, pentru PNL e un deja-vu

| 26 feb, 2014

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seară că nu îl miră faptul că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu îşi face partid, iar acest lucru îi aminteşte episodul când Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica au încercat 'să termine' PNL.

'Toate lucrurile care se întâmplă în aceste din urmă zile cred că sunt bine venite în sensul că urmează foarte repede o limpezire pe alte criterii a scenei politice, o reaşezare a ofertelor politice, a proiectelor politice într-un an cu două rânduri de alegeri. Întâmplarea cu domnul Tăriceanu, nici aici nu aş dramatiza deloc, nu mă miră, e după ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de azi, după episodul în care domnul Tăriceanu, împotriva practic a întregului partid, s-a dus la uşa domnului Ponta. Era şi previzibil, dar dincolo de asta nici aici nu aş insista foarte mult şi aş spune că pentru PNL există un deja- vu. Noi am trăit această istorie, nu doar că o cunoaştem şi aş aminti o întâmplare tot cu nişte foşti preşedinţi ai partidului ca protagonişti, domnii Stolojan şi Stoica, o lovitură grea care se voia o lovitură fatală dată partidului în anul 2006 sau 2007 când respectivii au trecut din PNL spre a termina PNL tot într-o zonă de putere atunci şi anume zona prezidenţială Traian Băsescu', a spus Antonescu la Realitatea Tv.

El a adăugat că Tăriceanu şi cei care îl sponsorizează politic încearcă aceeaşi lovitură la adresa PNL dar liberalii sunt într-un moment de unitate şi determinare cum rar au mai fost.

Întrebat dacă şi alţi parlamentari PNL se vor alătura lui Tăriceanu, Crin Antonescu a spus că aceştia vor fi probabil într-un număr nesemnificativ.

'Punctul de vedere al domului Tăriceanu ne-a surprins la început pentru că dânsul ne pândea dinspre dreapta, permanent era nemulţumit de asocierea cu PSD, în sensul acesta e o surpriză pentru mine ce a făcut el. Sigur că atunci când ai 155 de parlamentari e greu să spui că nu o să plece niciun parlamentar, poate fi un număr de parlamentari care însă nu va fi în nicun caz semnificativ nici măcar aritmetic în raport cu totalul grupurilor parlamentare şi în orice caz nu va fi semnificativ politic. Faptul că doar domnul Stroe astăzi ne-a anunţat că îl urmează pe domnul Tăriceanu din punctul de vedere al PNL nu are o semnificaţie, pot să fie câţiva parlamentari, nu ştiu exact câţi, dar nesemnificativ', a mai precizat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ