Radu Stroe: Nu demisionez din PNL şi niciodată nu am avut astfel de intenţii

| 27 feb, 2014

Vicepreşedintele PNL Radu Stroe precizează că nu demisionează din Partidul Naţional Liberal şi susţine că ''niciodată'' nu a avut ''astfel de intenţii''.

'Sunt membru fondator al Partidului Naţional Liberal, dar şi al Uniunii Social Liberale. Îmi menţin ideea de unitate, atât în cadrul PNL, cât şi în cel al USL. Şi de aceea, declaraţia mea de ieri referitoare la susţinerea iniţiativei domnului Călin Popescu-Tăriceanu se referea strict la dorinţa de menţinere a USL, nicidecum la ruperea partidului sau demisia din PNL. Mai mult decât atât, în cadrul tuturor întâlnirilor oficiale şi/sau informale ale PNL, mi-am exprimat acest punct de vedere, asumat şi cu argumente'', punctează Stroe.

El subliniază că nu este de acord cu fracturarea Partidului Naţional Liberal dar, în acelaşi timp, îi felicită pe liberalii care au menţinut colaborarea USL la nivel local.

''Cred doar în ideea unei unităţi de partid, care poate promova şi aplica măsurile liberale în favoarea cetăţenilor care cred în astfel de valori. De-a lungul timpului, în cadrul PNL au existat poziţii divergente şi opinii exprimate liber care, de cele mai multe ori, au dus doar la recalibrarea acestei formaţiuni politice istorice şi la capacitarea unor mase electorale favorabile atunci când nimeni nu mai credea în succesul PNL. În egală măsură însă, felicit colegii liberali care au menţinut colaborarea USL la nivel local, chiar şi după decizia statutară de ieşire de la guvernare, iar acest lucru nu arată decât că o fac pentru o mai bună organizare şi funcţionare a administraţiei locale şi, nu în ultimul rând, pentru a ţine, în continuare, cont de votul masiv al cetăţenilor care au crezut, în 9 decembrie 2012, în succesul unei guvernări USL', adaugă Stroe.

Tag-uri: PNL, Radu Stroe
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ