Ponta: Şeful ANAF rămâne în funcţie atât timp cât va îndeplini planul de încasări la buget

| 27 feb, 2014

Şeful ANAF nu va fi schimbat din funcţie atât timp cât va îndeplini planul de încasări la buget sau îl va depăşi, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Premierul Ponta a precizat că şeful ANAF, Ştefan Diaconu, va rămâne la conducerea instituţiei cât timp respectă planul de încasări, scrie Mediafax.ro.

"Acolo e simplu, cât timp are încasări la cât e planul de încasări sau mai mari, sunt mulţumit. Cât le are sub, nu mai sunt mulţumit şi îl schimbăm", a spus Ponta.

El a menţionat că, în privinţa colectărilor la buget pe luna ianuarie, este foarte mulţumit, deoarece au crescut cu 9%.

Gelu Ştefan Diaconu, susţinut de PNL, a declarat agenţiei de presă că nu va demisiona de la conducerea ANAF, deoarece un astfel de gest ar avea posibile consecinţe ireparabile asupra bugetului de stat şi că elementele de natură raţională trebuie să prevaleze, nu cele emoţionale.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că Diaconu va fi exclus din PNL dacă nu doreşte să se conformeze deciziei de a ieşi de la guvernare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ