Antonescu: USL nu mai există. Să vă intre în capul vostru de psd-işti că noi avem onoare

| 27 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ţinut să sublinieze că USL nu mai există, dar că alianţa poate exista la nivel local.

"USL nu mai există. Dar la nivelul local s-a numit o majoritate care se numea USL şi care rămâne. Există deplina libertate a liderilor locali de a face alianţe pentru buna guvernare. Nu are importanţă cum şi cu cine, unii vor rămâne la fel. Acum se interpretează drept un soi de neacceptare a organizaţiilor judeţene de a ieşi de la guvernare. USL nu mai există, dar majoritatea din consilii judeţene se menţine, pentru că e raţional, funcţional şi e normal să meargă mai departe dacă asta doresc”, a declarat Antonescu, în cadrul unei conferinţe de presă, în Prahova, conform RomâniaTV.net.

Anterior, Antonescu le-a mai spus liberalilor că nu e drept că PNL e acum in opozitie, pentru ca PNL e singurul partid care a refuzat orice intelegere cu Traian Basescu si PDL.

“Nu e bine sa nu avem sa avem acest suport guvernamental, nu e drept sa fim in opozitie pentru ca PNL singur in momentul in care a plecat de la guvernare in 2008 a refuzat orice negociere cu Traian Basescu timp de 4 ani s-a batut cu Traian Basescu fara intelegeri cu Traian Basescu, fara sa oboseasca”, a spus Antonescu la conferinta de alegeri a PNL Prahova.


Citeste mai mult pe RTV.NET
Tag-uri: Crin Antonescu, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ