Nazare (PNL): Dacă demisionează Ponta din Guvern, demisionează şi Antonescu de la preşedinţia Senatului

| 28 feb, 2014

Crin Antonescu nu are niciun motiv să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului decât dacă şi Victor Ponta va demisiona din funcţia de premier, a declarat vineri într-o conferinţă de presă senatorul liberal Eugen Ţapu Nazare.

Liderul PNL Piatra Neamţ susţine că ambii au fost învestiţi în funcţie cu votul parlamentarilor USL. 'Dacă domnul Crin Antonescu ar trebui să demisioneze, ar trebui să facă la fel şi domnul Victor Ponta pentru că şi el a ajuns premier tot din partea USL. Dar Victor Ponta a spus pe toate televiziunile că nu va cere demisia lui Antonescu. A mai spus că nu va demite niciun liberal şi a doua zi a curăţat mai mulţi secretari de stat. Ponta una zice şi alta face', a afirmat Eugen Ţapu Nazare. 

Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru declara miercuri că cel mai probabil în viitorul Comitet Executiv Naţional al PSD se va pune în discuţie schimbarea lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului. 

'Noi luni am votat (în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD - n.r.) să nu îl schimbăm pe domnul Antonescu, dar după declaraţiile făcute marţi seară împotriva lui Victor Ponta şi a PSD, cred că se va lua în discuţie schimbarea lui', spunea senatorul PSD Ioan Chelaru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ