Marea problemă a propagandei băsiste și a lui Antonescu

| 28 feb, 2014

De ce este mai blamabil Tăriceanu, constrâns să-și părăsească partidul pe care l-a condus, decât traseista Udrea, la dezertarea căreia din PDL nu a leșinat nicio peniță portocalie? 15 parlamentari pot părăsi PDL, dar 30 din PNL fac gaură în cerul, tihna și siesta domniilor voastre?

Tragedie balcanică în presa nu atât de independentă de directivele Palatului Cotroceni. Trădarea lui Antonescu, respectiv smulgerea PNL de lângă aliatul împreună cu care liberalii se angajaseră să servească electoratul până prin 2016, nu decurge cum trebuie!

O publicație onestă și independentă nu poate constata decât faptele concrete și nu ar avea nicio justificare să emită judecăți moralizatoare, uneori adevărate afurisenii, la adresa ingenioasei schimbări de macaz prin care o parte a liberalilor i-au spus stop joc lui Antonescu.

Dar aceste publicații de care facem amintire au pierdut de mult nordul și s-au transformat în oficine ale inchiziției băsiste care, dacă ar putea, ar arde pe rug liberalii care-i țin partea lui Tăriceanu, pentru erezie. De unde tot acest patos și ochi rostogoliți peste cap, a tragedie?

Ce s-a întâmplat distinși deontologi elitiști de dreapta, e prima schismă politică, prima aripă desprinsă dintr-un partid, la care asistați? Dacă sunteți atât de slabi de înger, nimeni nu vă împiedică să schimbați domeniul de activitate.

De ce este mai blamabil Tăriceanu, constrâns să-și părăsească partidul pe care l-a condus, decât traseista Udrea, la dezertarea căreia din PDL nu a leșinat nicio peniță portocalie? 15 parlamentari pot părăsi PDL, dar 30 din PNL fac gaură în cerul, tihna și siesta domniilor voastre? Nu aveți onestitatea necesară pentru a descrie conform realității situația actuală, în care circoteca ”încă-liderului” Antonescu nu este susținută în provincie, mari organizații județene zicând pas, oamenii sprijiniți de liberali refuzând să execute ”saltul înapoi” și retragerea rușinoasă ordonată de Crin

De ce este, domnule senior-editorialist-deontolog CTP, demersul lui Tăriceanu mai "prostesc, bezmetic şi ridicol" decât cel al domniilor voastre, când părăseați în grup redacția Adevărului și fondați Gândul? Este încă o luare de poziție memorabilă, în sensul negativ, din partea Dvs, după efuziunile jenante vis-a-vis de virtuțile discursului primarului de Sibiu, un personaj despre care Dvs. Nu puteți să nu știți că este bine ținut de lesa proceselor aflate pe rol, un nou roboțel politic fără suflet și mesaj pentru români și o reeditare nejustificată a pateticului episod ”dragă Stolo!” Analistul politic Popescu îi face un bizar proces de intenție unui lider politic de talia lui Tăriceanu, pentru un gest absolut normal și firesc în uzanțele luptei politice și a democrației. Ca și cum criticul cinematografic Popescu s-ar ridica din sală pentru că nu i-a plăcut caracterul de literă folosit pentru titlul filmului... Nimeni nu îndrăznește să-i spună ”regelui” CTP cât de des apare în pielea goală în fața supușilor săi? Ceea ce execută CTP nu este analiză politică ci simple servicii de propagandă în interesul lui Traian Băsescu. Pe care-l disprețuiește public, ori de câte ori are ocazia...

Domnule CTP, e timpul să vă hotărâți! Cât despre Crin Antonescu, rămâne cum am stabilit: partidul îl urmează formal, nu și în acțiunea politică. Priviți ce se întâmplă în provincie!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 2014
Dinuletz Costelus Pasarel
Da' termopanele...
Parca era vorba de Tradiceanu... Pai s-o atacam pe Udrea, dar iata ca si CTP poate fi mustruluit.
Asa ca luand-o prin balarii am uitat de Tradiceanu.
L-am crezut mai destept pe Tradiceanu. Dar el nu pierde nici o ocazie sa ne arata fata h^ada a tradatorului. Se comporta ca un comunist adevarat infiltrat in PNL.
28 feb, 2014
viorel
CTP
CTP s-a dat pe fata ca este basist.. dar nu se stie cand il v-a vizita DNA -ul si pe dumnealui pentru ca pe la toti fostii priteni a lui basalau i-au vizitat procurorii ....
28 feb, 2014
goPonta4President
o fi avand "bube" CTP dar nu cred ca in legatura cu DNA si cu "Basist"...
o "buba" mica ar fi liniuta aia in plus la "va "...a dumitale si nu numai...
dar ce mai conteaza...
nu doare
28 feb, 2014
canciautor
Abia ieri te-am prins
cu virgula intre subiect si predicat, tarane! Ti-am zis si atunci, iti zic si acum: inainte sa bati apa-n piua pentru greselile altora, ocupa-te mai intai de ale tale! Esti la fel de agramat CANTAUTORULE.
28 feb, 2014
Horia Nabot
Hoții strigă: „hooții ! - ca toți netoții ...
Voi nu sunteți „o publicație onestă și independentă”, ci doar o mizerabilă oficină de propagandă dementă !!!
28 feb, 2014
stiaica
Stiai ca versificatia permanenta este semn de declin neurologic?
In cazul tău, mai e și de porc. Horia Nărod, al doilea versificator al neamului, după Păunescu. Pleacă, nene și lasă-ne, du-te cu antena prin județ că ești jenant.
28 feb, 2014
goPonta4President
da ,s-a hotarat CTP, la ordinul tau...
zice ca ramane ca el..
ala si in pielea goala,"stie "sa scrie...
tu,nici dupa dictare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ