Ivan: Este regretabil şi deloc elegant că unii liberali atacă guvernarea şi pe foştii parteneri din USL

| 28 feb, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că este 'regretabil' modul în care unii reprezentanţi ai PNL atacă, în prezent, guvernarea şi pe foştii parteneri din USL, adăugând că 'nu este deloc elegantă schimbarea cu 180 de grade a discursului' acestora.

'Este regretabil modul în care unii reprezentanţi ai PNL atacă în prezent Partidul Social Democrat, premierul sau guvernarea. Am auzit acuzaţii că PSD ar fi blocat proiecte ale PNL, însă nu am văzut niciun ministru liberal, pe întreg parcursul guvernării USL, să exprime astfel de nemulţumiri. Iar asta înseamnă că fie acuzaţiile sunt false, fie că au fost proiecte pentru care acei miniştri nu s-au bătut. Nu este deloc elegantă schimbarea cu 180 de grade a discursului unor liberali, care ajung acum să atace un program de guvernare la care ei înşişi au lucrat un an şi jumătate şi pentru care ne-am luptat împreună, în USL', afirmă Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat de presă remis, vineri, Agerpres.

Ivan mai arată că social-democraţii şi liderul acestora, premierul Victor Ponta, nu ar trebui să fie atacaţi pentru plecarea senatorului Călin Popescu-Tăriceanu din formaţiunea condusă de către Crin Antonescu.

'Este nedrept modul în care Victor Ponta şi PSD sunt atacaţi pentru plecarea lui Călin Popescu-Tăriceanu şi pentru mişcările din PNL. Ei trebuie să realizeze greşeala pe care au făcut-o fără să ne implice pe noi şi este problema lor de gestionat - o problemă internă cu care PSD nu a avut, evident, nimic de-a face', mai spune acesta, potrivit sursei amintite.

Tag-uri: catalin ivan, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 2014
Horia Nabot
Acest Ivan, pare venit din alt Maidan
Drumul ce-l tot propuneți, nu-i deloc benefic într-o perioadă de criză și vă afundă politic și-n tot ce vremelnic - conduceți.
N-aveți în perspectivă, nicio miză ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ