Ponta: Nu voi înceta să fac apel la refacerea USL

| 28 feb, 2014

Proaspăt întors din Italia, premierul Victor Ponta a făcut încă un apel la refacerea Uniunii Social-Liberale şi a sustinut în continuare că Tăriceanu nu a cerut nicio funcţie în guvern.

"N-am discutat cu nimeni ideea de a transfera parlamentari de la PNL la PSD, imi doresc doar ca parlamentarii din PNL sa fie alaturi de proiectele comune pe care le avem. Mai devreme sau mai tarziu, sper sa fim din nou la guvernare impreuna. Îi consider în continuare parteneri în toate proiectele pe care le-am creionat impreuna. Nu voi înceta sa fac apel la refacerea Uniunii Liberale si la deschiderea mea totala pentru o noua colaborare, pentru o guvernare impreuna", a declarat presedintele PSD.

"Tariceanu nu a cerut niciun fel de functie, sa fie clar. A cerut sa facem eforturi prin care sa refacem Uniunea Social Liberala", a spus Ponta.

 

Tag-uri: PNL, psd, usl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ