Dragnea: Îl vom susține în continuare pe Antonescu dacă decide să revină în USL

| 28 feb, 2014

Crin Antonescu va fi susținut în alegerile prezidențiale de către PSD dacă va decide să revină în USL, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea. În caz contrar, spune el, va fi desemnat un alt candidat. Dragnea a evitat, însă, să nominalizeze o persoană

"PNL a plecat din USL. Marţi sperăm să avem un vot important în Parlament pentru noul guvern, s-ar putea să fie chiar 60% voturi în Parlament", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a mai vorbit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, de la ruptura de alianţă, Dragnea a spus: "Ieri m-a sunat Crin, m-a întrebat ce mai facem, i-am spus să aibă grijă ce se întâmplă în partid. M-a bucurat că m-a sunat, rămânem în relaţii civilizate. Am vorbit despre Tăriceanu, ne întreba dacă facem alianţă cu Tăriceanu, i-am spus că nu facem. Nu era îngrijorat." 

Mai mult, întrebat dacă este posibil un tandem Ponta-Tăriceanu, Dragnea a replicat: "Nici vorbă!"

"Dacă PNL revine în USL, ceea ce am hotărât prin congresele noastre rămâne valabil. Nu putem să ne jucăm cu aceste candidaturi. S-au adoptat hotărâri referitare la nume. Am discutat sa susţinem candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale. Dacă PNL nu va reveni lângă noi, PSD trebuie să aibă un candidat propriu", a completat Dragnea, refuzând, însă, să facă o nominalizare în această direcţie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ