Oprescu, despre ruperea USL: Un lucru bun n-a fost. Alianţele se fac pentru atingerea unor obiective

| 27 feb, 2014

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, că ruperea USL nu a fost un lucru bun, pentru că alianţele se fac de obicei pentru atingerea unor obiective.

"Un lucru bun n-a fost pentru că alianţele se fac de obicei pentru atingerea unor obiective şi, dacă obiectivele acestea sunt bune pentru cetăţeni, pentru oameni, atunci e perfect", a răspuns Sorin Oprescu, întrebat cum vede ruperea alianţei USL.

În legătură cu posibilitatea ca ruperea alinaţei să afecteze activitatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), primarul a spus că speră că acest lucru nu se va întâmpla.

"Asta am şi discutat cu liderii partidelor din CGMB având în vedre că cetăţenii nu au niciun fel de vină. Da, ne dorim să fie stabilitate. Da, ne dorim să fie o participaţiune activă a tuturor celor de aici", a spus Oprescu.

Întrebat dacă, în contextul ruperii alianţei, va candida la funcţia de preşedinte, Sorin Oprescu a spus că, în acest moment, nu ia în calcul acest lucru, dar "atunci când va fi cazul, dacă va fi cazul" va anunţa.

Totodată primarul general a arătat că nu a vorbit nici cu prim-ministrul Victor Ponta, nici cu liderul PNL Crin Antonescu, în contextul ruperii USL.

"Nu am vorbit nici cu domnul Ponta, nici cu Antonescu. N-a fost cazul şi nici nu prea cred că aveau ei timp de mine, chiar dacă aveam eu chef de taifas", a mai spus Sorin Oprescu.

Tag-uri: Sorin Oprescu, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ