Corina Creţu: Nu cred că ruperea USL este un lucru bun; nu am înţeles bucuria unora dintre liderii liberali

| 26 feb, 2014

Vicepreşedintele PSD Corina Creţu consideră că ruperea Uniunii Social Liberale nu este un lucru bun pentru România şi pentru interesul public, subliniind că, înainte de a fi o alianţă împotriva lui Traian Băsescu, USL a fost un instrument pentru o guvernare care să relanseze economia şi să producă mai mult bine social.

''Nu am înţeles şi nu am să înţeleg bucuria unora dintre liderii liberali. Înainte de a fi o alianţă împotriva lui Traian Băsescu, USL a fost un instrument pentru o guvernare care să relanseze economia şi să producă mai mult bine social. Acest lucru s-a întâmplat. Ce le spun liberalii azi celor care au votat, cu atâta speranţă, USL? Cunosc oameni care au venit la vot, după mulţi, mulţi ani tocmai pentru că au crezut în USL. Sunt oameni care au sensibilităţi sociale marcate şi care cred, în acelaşi timp, într-o politică economică în care libera iniţiativă să fie la loc de cinste. Sper că vom trece cu toţii cu demnitate peste acest moment. A ne arunca unii altora acuze adesea absurde este contraproductiv. Rezultatele în alegeri depind de reuşita guvernării. Oamenii ne judecă după ceea ce facem, nu după cât de frumos vorbim. Lor vorbele noastre nu le ţin de foame, nu le oferă locuri de muncă sau o viaţă mai bună'', scrie europarlamentarul social-democrat pe pagina sa de Facebook.

Ea arată că, dacă liberalii nu-şi mai asumă guvernarea, ''este responsabilitatea lor'' şi subliniază că România trebuie să continue să crească economic, să atragă investiţii străine şi fonduri europene.

''Cred că România trebuie să rămână pe direcţia pe care se află acum, (...) să lupte cu sărăcia mult prea multor români, sărăcie la care Traian Băsescu şi guvernul Boc au contribuit din plin. Păcat că un proiect bun, USL, se opreşte aici. PSD va continua să-şi asume responsabilităţile care-i revin. Şi românii vor aprecia asta'', adaugă Corina Creţu.

Tag-uri: corina cretu, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 2014
anna
veselia
Lui Antonescu se datoreaza unei doze de ifos si proasta crestere a profesorasului de tara,care nu mai stie de peste 20 de ani cum se traieste dintr-o leafa de profesor.A ajuns intr-o postura nemeritata si care s-a dovedit a ne fi daunatoare noua tuturor.Daca nu-si arata arama pe fata acum ar fi fost mult mai rau si am fi votat legati la ochi pe cineva care,in afara propriilor interese,ne-ar mai fi servitsi istericale si ifose de femeiusca isterica.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ