Ivan: Premierul, în fruntea luptei anti-Băsescu. Liberalii îşi tot caută scuze pentru a colabora cu el

| 26 feb, 2014

Premierul Victor Ponta este 'în fruntea luptei anti-Băsescu', iar liberalii 'îşi căuta scuze' pentru a colabora cu preşedintele Traian Băsescu, susţine purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan

"Victor Ponta şi Guvernul USL sunt ţintele boicotului lui Băsescu şi atacurilor mârşave ale propagandei sale portocalii de aproape doi ani. Şi, în tot acest timp, Victor Ponta s-a luptat cu Băsescu. De şase luni, domnul Crin Antonescu nu a făcut decât să-i ia apărarea lui Traian Băsescu. În ultimele sale apariţii publice, Crin Antonescu nici nu se mai referă la Traian Băsescu, îi preia doar liniile de atac împotriva Guvernului şi le foloseşte din plin. Putem trece peste orice, dar nu peste astfel de minciuni! Premierul e în fruntea luptei anti-Băsescu, iar liberalii îşi tot caută scuze pentru a colabora cu el. Noi, PSD, am lansat un apel sincer către partenerii din PNL, însă se pare că aceştia nu fac decât să recurgă la noi atacuri mincinoase", susţine Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat de presă.

El condamnă afirmaţia recentă a purtătorului de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, atrăgând atenţia că, în ultimele şase luni, reprezentanţii PNL sunt cei care 'se întrec în a găsi justificări pentru a colabora cu Traian Băsescu'.

'E incredibilă exagerarea acestui atac, din partea celor care, în ultimele şase luni, se întrec în a găsi justificări pentru a colabora cu Traian Băsescu. Din partea celor care vor, acum, să îi dea iar puterea lui Traian Băsescu, pregătindu-se să colaboreze cu el şi cu partidele sale, în parlament şi în teritoriu', mai spune Ivan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ