Firea: PNL poate reveni la guvernare doar într-o alianţă cu adversarii noştri comuni

| 26 feb, 2014

Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, este de părere că revenirea la guvernare a PNL, fără social-democraţi, este posibilă în măsura în care liberalii se aliază cu cei împotriva cărora USL a luptat.

'Gestul foştilor noştri aliaţi este cu atât mai greu de înţeles cu cât perspectivele politice ale PNL nu sunt tocmai cele mai luminoase, iar revenirea la guvernare, la sfârşitul anului, aşa cum speră preşedintele Crin Antonescu, nu se poate face decât în baza unei noi alianţe încheiate cu adversarii noştri comuni de până ieri, cei împotriva cărora am luptat împreună şi pentru alungarea cărora de la putere am primit un vot masiv din partea populaţiei', spune aceasta, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea a comentat şi faptul că, în toată perioada în care PNL şi PSD au acţionat împreună sub sigla USL, liberalii au avut o agendă proprie.

'După trei ani şi trei săptămâni în care am fost alături şi la rău, în timpul celei mai nefericite guvernări pe care a avut-o România în perioada postdecembristă, dar şi la bine, în timpul unei guvernări de succes, constatăm cu surprindere şi nedumerire că în tot acest timp PNL a avut o agendă proprie, total diferită de cea asumată prin protocolul de înfiinţare a USL şi validată de electorat în anul 2012', a mai declarat Firea.

Totodată, Gabriela Firea dă asigurări cu privire la intenţia USD de a continua proiectele bune începute sub USL.

'Partidul Social Democrat, împreună cu aliaţii săi fideli, de la UNPR şi PC, poate duce mai departe o guvernare bazată pe programul Uniunii Social Liberale, de care nu ne vom dezice până la finalul acestui mandat. Este regretabil să n-o facem însă în formula completă, iar eu îmi exprim speranţa că în perioada următoare colegii liberali nu vor face gesturi pripite, care să taie orice punţi de comunicare şi colaborare, şi că după alegerile europarlamentare vor reveni alături de noi pentru a ne ţine împreună promisiunile pe care le-am făcut românilor!', a conchis senatorul PSD.

Tag-uri: Gabriela Firea, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ