Ludovic Orban: Nu l-am recunoscut pe Tăriceanu, foarte ciudată reacția lui

| 26 feb, 2014

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, la Digi24, că nu consideră posibilă scindarea PNL, după ce senatorul liberal Călin Popescu-Tăriceanu, fost președinte al partidului, a anunțat că va merge să discute cu premierul Victor Ponta despre menținerea USL. Tăriceanu este unul dintre cei patru parlamentari liberali care au votat aseară împotriva ieșirii de la guvernare a PNL.

„Nu l-am recunoscut pe domnul Tăriceanu”, a comentat Ludovic Orban la Digi24 reamintind că fostul premier este membru vechi al partidului liberal, în care a deținut toate funcțiile, inclusiv cea de președinte. Orban spune că nu crede că un liberal vechi precum Tăriceanu s-ar simți confortabil cu un guvern care promovează măsuri antiliberale.

„Foarte ciudată reacția lui, nu o înțeleg”, a adăugat Ludovic Orban, cunoscut pentru pozițiile critice pe care le-a avut de-a lungul vremii față de guvernarea alături de PSD. „Este un mesaj care îl poate pune într-o postură care nu-i este caracteristică”, a spus Orban, făcând o analogie cu atitudinea politică a lui Gabriel Oprea, care „sparge partide” numai ca să guverneze.

Ludovic Orban recunoaște că declarațiile lui Tăriceanu pot fi interpretate ca „un îndemn ce poate fi interpretat drept tentativă de scindare a partidului”.

„Domnul Tăriceanu manifestă o oarecare desconsiderare față de membrii PNL”, a spus Ludovic Orban, arătând că toți colegii liberali au votat în deplină cunoștință de cauză, aseară, ieșirea de la guvernare.

În opinia sa, scindarea nu este posibilă. Ludovic Orban a adus și argumente. El a spus că a urmărit atent cum s-a votat aseară și a observat că toate filialele județene au votat pentru retragerea din guvern, la fel toți președinții de Consilii Județene și toți primarii municipiilor reședință de județ, precum și vicepreședinții de CJ și viceprimarii, ceea ce dovedește că decizia se bucură de sprijin în teritoriu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ