Tăriceanu: Am vorbit cu Ponta, vrea continuarea USL. Fac apel la Antonescu să revină în USL

| 26 feb, 2014

Senatorul liberal Călin Popescu-Tăriceanu a declarat miercuri că a vorbit cu premierul Victor Ponta iar acesta i-a dat asigurări că doreşte continuarea proiectului USL în forma actuală şi a făcut apel la liderul PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei de renunţare la alianţă.

"Am vorbit în această dimineaţă cu Ponta şi mi-a dat asigurări că doreşte să continue proiectul USL în actuala formă. Îmi permit să fac un apel la preşedintele PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei pe care a luat-o ieri şi să revină în USL", a afirmat Tăriceanu într-o conferinţă de presă susţinută la Institutul pentru Studii Liberale.

Surse din PNL, citate de România TV, indică faptul că fostul preşedinte al partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, intenţionează să plece din partid.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 2014
kiti
crin antonescu si tradarea
gestul disperat al lui crin antonescu de a rupe USL.pentru as face calcule certe,promisiuni ale lui basescu de al sustine la alegeriile prezidentiale,prin gestul sau crin nu face decat sa iese din politica ca un las sau sa continue ca un anonim,pentru noi romanii cei mai multi ne-a dat o lectie,ca nu trebuie sa te grabesti sa apreciez un politician numai pentru ca este un bun orator,trebuie sa verifici si daca ce spune are legatura cu realitatea si daca poate sa faca ceva in folosul oamenilor.Pacat ca sa terminat asa,dar intr-un fel poate ca este mai bine ca dl.crin si-a aratat intentia si asemanarea cu basescu.CRIN=BASESCU si oricum ROMANIA SI ROMANII NU MAI DOREAU UN PRESEDINTE ASEMANATOR CU BASESCU.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ