Tăriceanu: Zarurile au fost aruncate. Există un curent în PNL care vrea ruperea USL

| 25 feb, 2014

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat că există un curent puternic în PNL privind ruperea USL. În plus, el şi-a exprimat regretul în acest sens şi a adăugat că se va concentra pe refacerea Uniunii Social-Liberale.

„Am discutat cu unii dintre colegii mei, există un curent de opinie puternic care să ducă la un epilog, pe care eu îl consider greşit, anume ruperea USL. Îl consider greşit pentru un motiv esenţial: noi, PNL, am fost votaţi de cetăţeni sub sigla USL. Ruperea USL va însemna că această încredere care ne-a fost acordată a fost înşelată. E păcat că se întâmplă în acest fel. M-am întâlnit cu mulţi colegi care spun că nu e bine. Par că zarurile au fost aruncate. Sper doar că resursele refacerii USL nu sunt epuizate. Şi mă voi concentra în perioada următoare pe acest obiectiv”, a declarat Tăriceanu. 

De asemenea, el a mai spus că şi-ar dori ca o astfel de decizie să nu fie luată acum, ci să se mai aştepte o perioadă, eventual de două săptămâni.

Întrebat dacă va cere amânarea deciziei cu două săptămâni, el a răspuns: „O să vedem, o să ascult opiniile colegilor. Nu am niciun fel de ezitare să-i spun preşedintelui adevărul în faţă”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 2014
Ursu Ionel
Rupere USL.
Nu prea sunt multe de comentat,noi,am votat USL pt.ca aveam aceleasi scopuri,acum spargand USL,faceti jocul cuiva care isi freaca mainile si urmareste sa mai dea cateva tepe ca sa slabeasca concurenta (USL).Bun,rupeti alianta,dar lasand la o parte promisiunile domnului Basescu care sunt ca vrabia de pe gard,v-ati intrebat inainte sa atacati pe toate canalele media ce sanse veti avea la alegeri? Va spun fara patima si daca vreti sa vedeti realitatea ZERO SANSE chiar daca schimbati candidatul la przidentiale. Probabil,electoratul se va imparti si fostii dumneavoastra aliati isi vor lua partea,iarPNL-ul va ajunge remorca PDL (in cel mai fericit caz),caci daca va fi dupa PMP,dupa cel care il conduce de fapt,veti fi marginalizati (spus elegant).In orice caz,multumita la ceea ce ati facut,veti primi ce meritati.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ