Haşotti: Imaginea PNL, afectată de deciziile DNA în cazul lui Chiţoiu şi Ruşanu

| 25 feb, 2014

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a declarat, marţi, că deciziile DNA în cazul liberalilor Daniel Chiţoiu şi Dan Radu Ruşanu afectează imaginea partidului, el arătând că nu comentează deciziile justiţiei.

Întrebat dacă Daniel Chiţoiu şi Dan-Radu Ruşanu ar trebui să facă un pas înapoi şi dacă deciziile DNA în cazul lor afectează imaginea PNL, Haşotti a răspuns: "Afectează imaginea partidului, dar nu pot comenta decizile DNA şi ale justiţiei".

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut procurorului general al PICCJ să solicite Camerei Deputaţilor aviz pentru urmărirea penală a lui Daniel Chiţoiu, în dosarul "Carpatica", pentru abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat, în perioada în care a fost ministru al Finanţelor.

Totodată, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Dan Radu Ruşanu, a fost reţinut, marţi, pentru favorizare a infractorului şi influenţare a declaraţiilor, în dosarul "Carpatica", procurorii DNA urmând să ceară Tribunalului Bucureşti arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ