Mircea Roşca (PNL): Victor Ponta ne-a arătat că vrea să construiască un partid stat în România

| 25 feb, 2014

Vicepreşedintele PNL Mircea Roşca a declarat marţi că este evidentă decizia premierului Victor Ponta de a scoate PNL de la guvernare, acesta dovedind că 'vrea să construiască un partid stat în România'.

'Victor Ponta ne dă afară de la guvernare pentru că ştie că PNL are personalitatea necesară, tradiţia, istoria şi hotărârea de a guverna cu adevărat ţara. (...) Suntem de doi ani la guvernare şi trebuie să răspundem în faţa electoratului. Victor Ponta ne-a eliminat - are, probabil, o strategie. PNL este obligat să lupte în continuare împotriva partidelor care au tendinţa de a deveni partid stat. Prin decizia sa, Victor Ponta ne-a arătat că vrea să construiască un partid stat în România', a afirmat Roşca.

Întrebat dacă asocierea cu PSD va afecta PNL-ul din punct de vedere electoral, vicepreşedintele liberal a negat acest fapt, arătând că, dimpotrivă, colaborarea cu social-democraţii va fi de folos pentru liberali pentru că aceştia îşi cunosc acum 'adversarii'.

'Nu cred că ne va afecta, pentru că intenţia şi prioritatea a fost cetăţeanul, România şi cred că toată lumea a înţeles că am vrut să guvernăm pentru ţară şi că nu am ţinut neapărat cont de doctrina politică atunci când vine vorba de interesul naţional. Nu cred că ne va afecta, ba dimpotrivă, faptul că putem şi cunoaştem adversarii cu adevărat bine şi serios ne va ajuta să pornim strategii viitoare pentru români, pentru România', a conchis Mircea Roşca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ