USL s-a rupt la Senat. PNL a votat împotriva tuturor proiectelor PSD

| 25 feb, 2014

Senatorii PNL au votat împotriva tuturor proiectelor de lege iniţiate de PSD. Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal se va reuni în ședință marți, începând cu ora 19.00, pentru a decide ieşirea de la guvernare.

USL s-a rupt deja în Parlament. Toate proiectele iniţiate de PSD au primit vot negativ în Senat din partea liberalilor. Delegația Permanentă a PNL convocată pentru marți va lua o decizie legată de criza din Executiv. "Delegația Permanentă este un for al PNL, este forul cel mai puternic, cel mai mare, cel mai înalt între congrese, și ea trebuia convocată pentru a lua o decizie legată de criza din interiorul Guvernului de la București", a spus liderul PNL.

Tag-uri: PNL, psd, senat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 2014
Horia Nabot
Libertate, în linie dreaptă - e sloganul care deșteaptă ...
Bravo, bravo liberali, să nu-i salvați p-acești penali !
25 feb, 2014
esticretindecitetratez
Îl preferam pe postacul celălalt. Și ăla comunica bezmetic, dar măcar n-avea pretenția s-o facă în rime șchioape. Abia ce mă obișnuisem cu el...
25 feb, 2014
Ana
BRAVOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta merita hotimea in Psd ...Ciuma Rosie ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ