Ponta: Nu cerem şi nu vom iniţia revocarea lui Antonescu de la preşedinţia Senatului

| 27 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat joi că social-democraţii nu vor cere şi nici nu vor iniţia revocarea preşedintelui Senatului, Crin Antonescu.

'Noi nu vom cere revocarea domniei sale. A fost ales preşedinte al Senatului ca reprezentant al Uniunii Social Liberale şi noi nu cerem şi nu vom iniţia revocarea domniei sale', a spus Ponta, la finalul şedinţei de bilanţ a DNA.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că atâta vreme cât nu se pune în mod oficial problema funcţiei de preşedinte al Senatului, nu îşi va prezenta demisia, considerând că nu a încălcat atribuţiile celei de-a doua funcţii în stat şi nici Regulamentul Senatului.

Antonescu a precizat însă că nu se 'cramponează' de această funcţie, adăugând că nu va reacţiona, dacă se va dori înlăturarea sa de la conducerea Camerei superioare a Parlamentului, aşa cum a făcut social-democratul Mircea Geoană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ