Klaus Iohannis: Mesajul premierului nu aduce nimic nou

| 25 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marţi, înainte de şedinţa conducerii liberale, că mesajul premierului Victor Ponta către PNL "nu aduce, în esenţă, nimic nou".

"Am văzut mesajul premierului, nu aduce în esenţă nimic nou", a spus Iohannis.

El a menţionat că preşedintele PNL va prezenta situaţia de la guvernare, iar rezultatul discuţiilor dintre liderii PNL se va vedea la finalul şedinţei.

"Nu am discutat nici ieri nici azi cu premierul", a mai spus Iohannis.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a lansat un nou apel către PNL de a salva proiectul politic numit "Uniunea Social-Liberală" şi de a rămâne în Guvern, precizând că doreşte să transmită acest mesaj înaintea şedinţei liberalilor, de marţi seară.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, face un apel către premierul Victor Ponta în care îi transmite acestuia să nu mai "mintă" şi să nu mai facă "jocuri de imagine", precizând că vede în premier "exact acea atitudine a lui Traian Băsescu".

Tag-uri: Klaus Iohannis, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ