Purtătorul de cuvânt al PNL: Afirmaţia că PSD şi aliaţii săi vor duce mai departe programul USL e o ipocrizie

| 25 feb, 2014

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, susţine că declaraţiile potrivit cărora PSD şi aliaţii săi vor duce mai departe programul USL reprezintă 'o ipocrizie' şi că drumul ales de aceştia nu reprezintă interesul cetăţeanului, ci interese de grup.

"Am văzut deja care sunt priorităţile noii majorităţi, două exemple fiind legea amnistiei şi votul în cazul lui Vlad Cosma. În aceste condiţii, afirmaţia că vor duce mai departe programul USL reprezintă o ipocrizie, o minciună, fiindcă este evident drumul pe care PSD şi aliaţii săi s-au angajat, un drum care nu respectă priorităţile cetăţenilor, ci interesele de grup", consideră Pocora.

Ea a arătat că declaraţiile lui Victor Ponta potrivit căruia viitorul Guvern îşi va asuma tot programul USL sunt doar în faţa presei, pentru că, în realitate, 'a dovedit deja că are alte priorităţi'.

Purtătorul de cuvânt liberal a exprimat temerea că PSD şi 'sateliţii săi' vor să acapareze toate pârghiile de putere pentru a le folosi în favoarea lor.

"Ideea continuării programului de guvernare al USL este o diversiune la fel cum a fost şi subiectul numirii lui Klaus Iohannis. În declaraţii, Klaus Iohannis a fost lăudat, apreciat, dar în fapt Victor Ponta nu l-a numit în Cabinet şi a scos PNL de la guvernare. La fel, la nivel declarativ, programul de guvernare va rămâne cel al USL, dar, de fapt, va fi programul de guvernare al USD, cu priorităţi precum legea amnistiei', este de părere Cristina Pocora.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ