Victor Ponta discută cu liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian

| 25 feb, 2014

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a venit la Palatul Victoria pentru o discuţie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, la Guvern mai fiind prezenţi preşedintele PC, Daniel Constantin, şi vicepremierul Liviu Dragnea.

Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Liviu Dragnea, s-a întâlnit, luni, cu grupul Minorităţilor Naţionale, din Camera Deputaţilor pentru a le prezenta programele Ministerului, el arătând că urmează să aibă întâlniri şi cu UDMR.

Şi premierul Victor Ponta s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu Grupul minorităţilor din Parlament, el spunând atunci că i s-a propus găsirea unei formule mai bune pentru Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care ar trebui să treacă sub control parlamentar, iar serviciul 112 să rămână la Ministerul de Interne.

Grupul minorităţilor este format din 17 deputaţi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ