Pambuccian, după discuţia cu Ponta: Dacă ni se cere, vom susţine probabil noul Cabinet

| 25 feb, 2014

Grupul parlamentar al minorităţilor va susţine, probabil, un Cabinet USD, dacă se va solicita acest lucru, în urma unei eventuale ruperi a actualei coaliţii de guvernare, a declarat agenţiei Mediafax liderul grupului, Varujan Pambuccian, adăugând ca interesul electoratului este ca USL să continue.

Varujan Pambuccian a declarat agenţiei Mediafax că a discutat cu premierul Ponta o serie de subiecte ridicate la întâlnirea pe care acesta a avut-o în urmă cu o săptămână cu grupul minorităţilor, fără a se aborda tema unui nou Cabinet.

Liderul grupului minorităţilor a arătat, însă, că dacă li se va cere, probabil, minorităţile vor susţine o nouă formulă de guvernare a USD.

"Punctul meu de vedere este că USL trebuie să continue, este în interesul electoratului care a votat coaliţia. Dacă premierul ne va cere să sprijinim un nou Cabinet, probabil că o vom face", a declarat Pambuccian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ