Varujan Pambuccian neagă că minorităţile negociază cu PSD susţinerea blocului USD

| 17 feb, 2014

Liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a negat luni că întâlnirea de la ora 15.00 cu premierul Victor Ponta ar fi dedicată negocierilor privind susţinerea USD, aşa cum s-a speculat în presă.

"Nu este nimic mai mult decât întâlnirea lunară pe care o avem cu premierul. Atât!", a declarat Varujan Pambuccian pentru Ştiripesurse.ro.

Precizările sale au venit înaintea şedinţei de luni a USL, care s-a soldat cu un nou eşec în privinşa neggocierilor privind noua structură a Guvernului. Relaţiile din USL au devenit deosebit de tensionate după  crearea, de către partidul condus de Victor Ponta, a unei noi alianţe, numite USD, şi care înglobează PSD, UNPR şi PC - aflat încă formal în ACD, alături de PNL. În acest context, întâlnirea de la ora 15.00 dintre Ponta şi reprezentanţii minorităţilor a fost privită drept o posibilă tentativă a PSD de a negocia cu acestea susţinerea blocului USD, în scopul de a pune o şi mai mare presiune pe liberali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ