Victor Ponta: Ruperea USL-ului ar fi o decizie greşită. Îmi doresc să lucrez cu Klaus Iohannis

| 25 feb, 2014

"Fac apel la liberali să guvernăm împreună", a declarat premierul Victor Ponta, înaintea începerii şedinţei PNL din această seară.

„În calitate de şef al Guvernului României, e de datoria mea să fac încă un apel către partenerii şi colegii mei liberali, un apel de a salva proiectul politic numit Uniunea Social-Liberală, de a continua proiectul comun de guvernare. Fac acest apel în condiţiile în care am avut curaj, când eram în opoziţie, pentru a construi unul dintre cele mai importante proiecte politice pe care România le-a avut după 1989”, a spus Ponta.

Ponta: Cred că o decizie de a rupe USL e o decizie greşită. Îmi doresc să lucrez cu Klaus Iohannis

„USL are două obiective. Acestea sunt: lupta contra regimului Băsescu, cu tot ce înseamnă acest lucru şi capacitatea de a guverna România împotriva nedreptăţilor făcute de Băsescu. Cred că o decizie de a rupe USL e o decizie greşită, după ce am luptat atât în opoziţie, după ce am guvernat bine, am candidat împreună. Cred că obligaţia noastră este de a rămâne împreună. Traian Băsescu şi regimul său există încă”, a spus premierul Victor Ponta.

Ponta: Orice se va decide azi, mâna mea rămâne întinsă către liberali

„Da, vreau să numesc în funcţie pe toţi liberalii pentru funcţiile stabilite împreună. Nu doresc şi nu vom revendica nici o funcţie ce aparţine liberalilor. Dar, orice se va decide azi, mâna mea rămâne întinsă către liberali”, a mai spus Ponta.

Tag-uri: PNL, usl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ