Ponta: Până acum am mituit PNL? Electoratul lor este interesat de angajamente, nu de Ionescu/Popescu

| 27 feb, 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta consideră că nu se poate discuta despre o "mituire" prin oferta de posturi în Guvern către liberalii care i se alătură lui Tăriceanu, deoarece electoratul PNL este interesat ca Guvernul să îşi menţină promisiunile, nu de numele persoanelor din Cabinet.

"Adică până acum i-am mituit pe PNL, că au avut zece miniştri, asta spune Antonescu ? Haideţi să fim serioşi. Cred că cel mai important lucru pentru cei care votează PNL este ca viitorul Guvern să menţină toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului liberal în 2012. Până la urmă, că îl cheamă Ionescu sau Popescu, nu ştiu dacă cei care votează PNL sunt atât de interesaţi, ci că au votat un anumit program politic pe care îl vom respecta în totalitate", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că ia în calcul să ofere posturi în viitorul Cabinet liberalilor care ar pleca din PNL pentru a se alătura noii formaţiuni liberale pe care o va forma Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai precizat atunci că nu se pune problema ca Tăriceanu să deţină o funcţie în noul Guvern, arătând că acesta nu i-a solicitat acest lucru şi că discuţiile cu el nu au vizat funcţii în Guvern.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a replicat spunând că anunţul făcut de premierul Ponta privind oferirea de posturi în Guvern liberalilor care pleacă cu Tăriceanu reprezintă o "tentativă de mituire politică".

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL. Tăriceanu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ