Crin Antonescu: Ponta încearcă să mituiască liberali

| 27 feb, 2014

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că intenţia premierului Victor Ponta de acorda posturi guvernamentale liberalilor care l-ar urma pe Călin Popescu Tăriceanu este o tentativă de mituire politică.

Întrebat de mass-media de la Senat cum comentează intenţia premierului de a acorda posturi guvernamentale liberalilor care l-ar urma pe Tăriceanu afară din PNL, Antonescu a răspuns: "Este o tentativă de mituire politică."

Antonescu a spus că nu crede că există pericolul unei fisuri în PNL . "Că pot fi parlamentari, la un total de 150 totdeauna e posibil să se întâmple asta. Sigur că după isprăvile domnului Tăriceanu nu mai pot fi sigur de nimeni. Nu cred că Radu Stroe va pleca din PNL".

Legat de intenţia lui Tăriceanu de a candida la prezidenţiale şi că acesta intenţionează să-l învingă în finală, Antonescu a spus: "Ar fi frumos să fim în finală, Tăriceanu și cu mine, ar fi o dovadă de forță pentru PNL cum nici Putin nu a reușit. Între Tăriceanu și Ponta, Ponta e un candidat mai puternic".

Acesta consideră că proiectul USL nu ar putea fi continuat sub formula PSD-UNPR-PC împreună cu Partidul Reformator Liberal, afirmând că într-o astfel de situaţie politică s-ar putea vorbi, mai degrabă, despre Uniunea Social Democrată Reformată. 'Nu (cred că USL poate fi continuată cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu - n.r.). Acest partid pe care îl va forma domnul Tăriceanu ar putea fi pe lângă PC cam ce e PC pe lângă PNL. Ar putea fi acolo, la USD, USD reformator ar putea fi, dar nu USL', a declarat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Antonescu a adăugat că nu intenţionează să demisioneze de la Senat că nu există motive.

'Eu nu am niciun motiv să demisionez şi nu am niciun motiv să mă cramponez, să fac pe aici nişte spectacole de genul celor ale domnului Geoană. În momentul în care o formaţiune, un grup parlamentar, cineva va pune oficial această problemă, voi comunica atunci decizia mea. Deci nu mă cramponez, dar nu am niciun motiv să demisionez, pentru că nu am încălcat cu nimic nici condiţia de preşedinte al Senatului, nici regulamentul, nici altceva', a afirmat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Totodată a afirmat că USL rămâne funcțional în județe: "Este foarte normal, în rezoluție am dat deplină liberatate pentru găsirea unor formule convenabile", a spus Antonescu.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ