Tăriceanu: Vreau să văd România a şaptea putere economică a Europei

| 26 feb, 2014

Senatorul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri seară, într-o emisiune televizată în cadrul căreia a anunţat că este interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al ţării, că România are premise să devină cea de-a şaptea putere economică a Europei şi că ar dori ca acesta să fie un proiect de unitate naţională.

Tăriceanu consideră că acest proiect este 'perfect realizabil' dacă punem în acord suprafaţa şi populaţia ţării noastre cu termenii de performanţă economică.

'Vreau să văd România a şaptea putere economică a Europei. Este un proiect perfect realizabil (...) Atunci România nu va mai fi tratată ca o ţară de rangul al doilea, cum este astăzi, românii se vor bucura de respectul celorlalţi europeni (...) Românii să se bucure de o calitate a vieţii mai bună, să nu mai plece în bejenie (...) Este un proiect de ambiţie, cred că putem transforma România, să nu mai fin jenaţi să spunem că suntem români', a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ