UPDATE Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL

| 26 feb, 2014

Fostul premier, Călin-Popescu Tăriceanu, a demisionat din PNL, potrivit România TV. El a declarat că nu doreşte în acest moment un război cu preşedintele partidului, Crin Antonescu.



UPDATE Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Cristina Pocora, a confirmat demisia senatorului liberal Călin Popescu Tăriceanu din PNL.

'Confirm că dl Tăriceanu a demisionat din calitatea de membru al PNL sector 1', a spus Pocora.

De altfel, Tăriceanu şi-a exprimat dezamăgirea faţă de decizia PNL de a rupe USL şi de a ieşi de la guvernare. El a precizat că se opune acestei iniţiative şi că va lupta pentru revenirea liberalilor la guvernare, în cadrul USL. El a fost unul din puţinii liberali care au votat împotrivă şi singurul care a declarat public că se opune acestui demers.

Marţi seară, după decizia PNL de a ieşi de la guvernare, Tăriceanu a spus că ia în considerare varianta demisiei şi că se va gândi asupra acestui fapt de-a lungul nopţii.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ