Lider PDL: Mulţi miniştri PNL vor trece la PSD în cazul ruperii USL

| 24 feb, 2014

O parte din actualii miniştri ai PNL ar urma să treacă la PSD dacă USL se va rupe, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu.

"Doamna Câmpeanu, domnul Chiţoiu, Stroe şi lista poate continua, cu liberalii care vor trece la PSD, dacă USL se rupe. Bănuiesc că vor fi şi organizaţii din judeţele de sud ale României, care ar plânge după alianţa cu PSD, organizaţii care nu prea au legături cu liberalismul şi care ar pleca in corpore la PSD. Deşi nu aş dori să se rupă, în acest moment PNL-ul este o remorcă a PSD-ului. Nu are identitate, nu are nimic, este precum căţeluşul care se plimbă după Ponta şi, dacă-i mai aruncă nişte bucăţi de pâine, e super fericit. PNL stă în Guvern în condiţiile în care nu face nimic. PNL-ul nu are niciun cuvânt de spus în Guvern. Victor Ponta prin declaraţiile de duminică, acelea că îi reaşteaptă pe liberali la guvernare, îi provoacă la un puci intern pe liberalii uselişti împotriva liderului Antonescu şi înlocuirea acestuia cu un Tăriceanu sau alt nume flexibil", a declarat prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, citat de Agerpres.


În privinţa unei colaborări cu PNL, începând din această săptămână, Rădulescu a declarat că este prematur să se pronunţe. 'Până marţi, Dan Voiculescu are destule soluţii pentru a reuşi împăcarea celor doi lideri. Iar la municipiu, PNL are o problemă, Emilian Frâncu. Vom vedea după condamnare', a mai spus liderul PDL Vâlcea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 2014
rad_de_prosti
zi sa moara ma-ta costine
gogosarul costin ilie si gasca lui de sclavi onanimi lol

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ