PNL reconfirmă mandatul de negociere al lui Antonescu în USL privind structura Guvernului - surse

| 18 feb, 2014

Conducerea PNL a aprobat, marţi, prin vot, o rezoluţie prin care este reconfirmat mandatul de negociere în USL privind structura Guvernului al preşedintelui formaţiunii, Crin Antonescu, au declarat, pentru Mediafax, surse liberale.

Decizia conducerii PNL înseamnă că liderul liberal este mandat să nu facă nicio concesie în negocierile din USL. Conducerea PNL a aprobat o rezoluţie prin care este reconfirmat mandatul de negociere în USL privind structura Guvernului al preşedintelui formaţiunii, Crin Antonescu, au precizat sursele

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit, marţi, în jurul orei 17.00, la Parlament, pentru a discuta despre reconfirmarea mandatului de negociere în USL pe tema restructurării guvernamentale.

În sala de şedinţe este bruiat semnalul reţelelor de telefonie mobilă.

Senatorul liberal Călin Popescu Tăriceanu a afirmat marţi că prin propunerile pe care liberalii le avansează nu crede că se va ajunge la o soluţie de ieşire din impas. 'Cu actualele propuneri pe care noi le avansăm nu cred să putem ajunge la o soluţie de ieşire din impas. Mai degrabă cred că sunt şanse mai mari de 50% ca lucrurile să rămână în impas şi să continue criza', a declarat Tăriceanu, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

Nicolăescu: Nu s-a pus niciodată la îndoială încrederea PNL în Antonescu

Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat marţi, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al formaţiunii, că nu a fost pusă niciodată la îndoială încrederea partidului în preşedintele Crin Antonescu.

"Nu s-a pus niciodată la îndoială încrederea partidului în preşedintele Antonescu. Astea sunt voci pe care dumneavoastră, presa, încercaţi să le faceţi mai multe, mai mari şi mai grozave decât sunt. O voce izolată într-un partid înseamnă nimic. E foarte bine că există, că există libertate de exprimare, acesta e lucrul cel mai important, până la urmă", a spus Nicolăescu.

Întrebat dacă senatorul PNL Sorin Ilieşiu a fost exclus din partid, Eugen Nicolăescu a afirmat că s-a propus acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ