Surse: Liderii PNL se întâlnesc într-o şedinţă informală înainte de cea a BPN

| 18 feb, 2014

Liderii Partidului Naţional Liberal (PNL) se reunesc marţi într-o şedinţă informală înainte de reuniunea Biroului Politic Naţional al formaţiunii, în care preşedintele partidului, Crin Antonescu, va cere clarificări cu privire la mandatul său referitor la negocierile în USL.

Potrivit unor surse politice, cel mai probabil şedinţa informală va avea loc la sediul central al liberalilor.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a convocat luni şedinţa de urgenţă a BPN, după ce mai mulţi liberali, printre care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi senatorul Sorin Ilieşiu, au făcut o serie de afirmaţii despre poziţia PNL faţă de USL.

'Eu strâng Biroul pentru a întreba încă o dată 'Domne, menţineţi mandatul respectiv, îl schimbaţi, doriţi eventual să demisionez, ceea ce ştiţi că în toate zilele noastre am fost gata să fac, facem un vot de încredere, nu ştiu, se poate face orice'. Dar singura mea preocupare şi singura mea obligaţie câtă vreme sunt preşedintele acestui partid este să încerc să apăr o ţinută şi un comportament public demn, pentru că acest partid, care nu a fost întemeiat nici de mine, nici de dl Tăriceanu, nici măcar de dl Ilieşiu, nu poate fi batjocorit, că este mai mare, că este mai mic, că e la guvernare, că nu este la guvernare', a afirmat liderul liberalilor.

Şedinţa BPN al PNL va avea loc la Parlament, la sala Avram Iancu, de la ora 17,00. Iniţial, reuniunea era programată la sala de grup a deputaţilor liberalilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ