Prima reacţie a lui Crin Antonescu după declaraţia lui Ponta: Nu va putea face asta cu forţa

| 18 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta nu va putea trimite cu 'forţa' propunerile de miniştri către Preşedinţie.

Reacţia liderul PNL vine în urma anunţului făcut de Victor Ponta, la finalul şedinţei de evaluare a activităţii Jandarmeriei.

"Nu. I-am comunicat când ne-am văzut ultima oară', a spus Antonescu, întrebat dacă nu este de acord ca premierul să trimită marţi, la Cotroceni, documentele cu privire la numirea miniştrilor liberali.

Întrebat dacă vrea ca propunerile să fie trimise la 'pachet', Crin Antonescu a spus: 'Nu, nu cred că va trimite nimic'.

'V-am spus doar că premierul nu va putea face această numire, că nu o poate face cu forţa', a punctat preşedintele PNL.

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că va trimite în cursul acestei zile documentele cu propunerile de numire ale celor patru miniştri liberali.

'Sunt patru propuneri, eu astăzi întocmesc documentele pentru toate patru, dacă astăzi la ora cinci domnul preşedinte Antonescu îmi ok-ul le trimit (n.r. preşedintelui Traian Băsescu) şi în felul ăsta închidem toată discuţia. Cele patru sunt domnul Nicolăescu, domnul Buşoi, domnul Atanasiu ş domnul Iohannis, ministru de Interne', a spus Ponta, la finalul şedinţei de evaluare a activităţii desfăşurate de Jandarmeria Română.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ