Sorin Ilieşiu, senator PNL: Antonescu să facă un pas înapoi, iar încrederea să îi fie acordată lui Tăriceanu

| 18 feb, 2014

Senatorul PNL Sorin Ilieşiu propune, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor de partid, ca preşedintele partidului Crin Antonescu să facă un pas înapoi, iar încrederea să îi fie acordată lui Călin Popescu Tăriceanu.

Propun organizarea urgentă a unui congres extraordinar al Partidului Naţional Liberal care să decidă rămânerea partidului nostru la guvernare şi participarea acestuia în cadrul Uniunii Social Liberale atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale, astfel încât viitorul preşedinte al României sau viitorul prim-ministru să fie dat de Partidul Naţional Liberal. Cred că acestea vor deveni posibile doar dacă domnul Crin Antonescu va face un pas înapoi şi doar dacă îi vom acorda încrederea noastră domnului Călin Popescu Tăriceanu, cel care a fost Prim-Ministru al României în perioada de maximă bunăstare a românilor din ultimii 70 de ani. Am convingerea că Uniunea Social-Liberală reprezintă singura soluţie pentru România în următorii ani', se arată în scrisoarea deschisă a senatorului PNL de Sibiu.

Potrivit acestuia, datorită guvernării Uniunii Social-Liberale România este în prezent ţara cu cea mai mare creştere economică din întreaga Uniune Europeană. 

'Suntem un partid naţional şi nu avem voie să punem între paranteze interesul naţional. Ar fi păcat să-l sacrificăm din cauza unor ambiţii minore. Nu avem dreptul să împiedicăm mersul ascendent al României şi bunăstarea românilor, din cauza indisponibilităţii pentru un dialog constructiv în cadrul USL astfel încât România să iasă din actuala criză politică, artificial creată. Pe bună dreptate, cei care şi-au pus încrederea în noi s-au săturat de scandalul politic interminabil în care ne complacem. Din respect faţă de electoratul care a votat Uniunea Social-Liberală în proporţie atât de mare, trebuie să punem punct acestui mod de a face politică', se arată în scrisoarea lui Ilieşiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 2014
eugeniu
Coerenta
In sfarsit un politician care pune punctul pe " i " ! Trebuie sa se inceteze cu " acest fel de a se face politica " . Tarziu dar foarte corect ; ce se face acum poate fi orice dar politica nu . Pacat de increderea acordata dar atentie pentru viitor : nu mai faceti " contracte " pentru viitor cu persoane " subtirele " in perspectiva . Doar ambitiile nu sunt suficiente .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ