Antonescu: Scopul adevărat al PNL este acela de a fi marele partid de drepta din România

| 18 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că principalul scop al acestei formaţiuni politice este acela de a deveni cel mai mare partid de dreapta din România, liderul liberal arătând că este preocupat de cine îi va urma la conducerea PNL.

'Se abordează greşit problema atunci când se spune că principalul obiectiv al PNL este obţinerea Preşedinţiei României. (...) Scopul adevărat şi declarat de mulţi ani al PNL este acela de a fi marele partid de dreapta din România, de a conduce dreapta din România, o dreaptă puternică din România', a spus Antonescu, la postul de televiziune B1.

Preşedintele PNL a susţinut că obiectivul acestui partid de a deveni principala forţă de dreapta nu este în contradictoriu cu USL.

'Acest obiectiv nu este contradictoriu cu ideea USL, aşa cum a fost ea construită. (...) Principala mea preocupare în acest moment nu e nici să intru în graţiile pesediştilor, că, vezi Doamne, poate mă susţin la Preşedinţie, (...) nici nu e problema mea, cum cred alţii, să mă împac cumva cu Traian Băsescu, să construim nu ştiu ce dreaptă şi să mă susţină la prezidenţiale. Problema mea este următoarea: să fac faţă în chip responsabil şi onorabil situaţiei de preşedinte al PNL, pentru că foarte probabil, spre sfârşitul acestui an, eu fie voi deveni preşedinte, fie că nu voi deveni preşedinte, trebuie să mă gândesc la succesiunea în fruntea acestui partid şi la unde rămâne el', a explicat liderul liberalilor.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ