Antonescu: Ponta trebuie să-şi prezinte demisia dacă vrea să facă un alt Guvern, fără PNL

| 17 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie în cazul în care doreşte să formeze un alt guvern, fără participarea PNL.

"Putem să punem capăt decent (USL, n.r.), nu cu această încercare, hai să-l culpabilizăm pe Antonescu de dimineaţă până seara că e prieten cu Băsescu şi alte prostii", a susţinut preşedintele PNL, într-o emisiune a postului B1 Tv, preluat de Mediafax.

Antonescu a fost întrebat dacă "mandatul de fermitate" pe care l-a primit din partea liderilor PNL înseamnă inclusiv o posibilă rupere a USL.

El a precizat că discuţia nu se pune în aceşti termeni.

"Doreşte (Victor Ponta, n.r.) în continuare un guvern cu PNL, în condiţiile şi principiile USL, ăştia sunt oamenii, ai spus că sunt ok, pune-i unde trebuie, chiar dacă pentru asta trebuie să mergem o oră în Parlament. Nu mai doreşte acest lucru, atunci îşi face un alt guvern, dar, atenţie, după ce demisionează. Deci problema că PNL pleacă de la guvernare, fuge de la guvernare, nu, asta nu se pune. Nu pentru că ne-am crampona la măcelărie ... nu, ci pentru că nu ne-a adus domnul Ponta la guvernare", a declarat Antonescu.

El a precizat că acest lucru i l-a transmis luni şi premierului Victor Ponta.

Citește și: Antonescu: PSD-ul lui Ponta începe să semene cu PSD-ul de dinainte de 2004

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ