Ponta: Vreau să fiu prim-ministru, nu voi candida la Preşedinţie

| 17 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu va candida la Preşedinţia României deoarece îşi doreşte să fie prim-ministru.

”Nu voi candida la funcţia de preşedinte. Eu vreau să fiu prim-ministru şi vreau să conduc Guvernul cât mai bine”, a spus Ponta, la Antena 3, conform Agerpres.

În acest context, premierul a făcut apel la solidaritate în actul de guvernare.

'Eu vreau, dacă 2013 a fost un an bun de creştere economică, (...) şi 2014 să fie la fel şi bătălia pentru funcţia de preşedinte să nu afecteze viaţa românilor nici anul acesta nici anul viitor, îmi doresc solidaritate', a declarat Victor Ponta.

Premierul Ponta a afirmat că a fost deranjat de declaraţia liderului PNL Crin Antonescu, atunci când acesta a spus că nu vrea ca PNL să iasă de la guvernare, ci să intre la guvernare.

'Cum adică? Adică până acum n-aţi fost la guvernare? Adică până acum când am dat înapoi pensiile la oameni, ce le-a tăiat Băsescu, nu aţi fost? Când am dat salariile înapoi nu aţi fost? Când am dat la militari înapoi ce le tăiase Băsescu?', s-a întrebat retoric Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ