Antonescu: PSD-ul lui Ponta începe să semene cu PSD-ul de dinainte de 2004

| 17 feb, 2014

Preşedintele Crin Antonescu a declarat la B1TV că recenta criza din USL constă în faptul că din ce în ce mai mult PSD-ul de azi, a lui Victor Ponta, începe să semene cu PSD-ul dinainte de 2004.

"Ne-a adus împreună convingerea că Traian Băsescu, guvernele sale, aberează în sens democratic. Eu i-am spus, PNL-ul a mai trecut prin construcții care să prevină apariția unor partide-stat, și în această situație suntem acum. Facem o astfel de alianță pentru a schimba ce putem schimba. Chiar dacă PSD-ul e considerabil mai mare, ideea de paritate nu a fost doar una artimetică, ci mai ales una simbolică. Ori criza constă în faptul că din ce în ce mai mult PSD-ul de azi, a lui Victor Ponta, începe să semene cu PSD-ul dinainte de 2004", a declarat Crin Antonescu.

De când s-a construit USL , PNL și-a asumat niște atacuri în fiecare zi, că și-a pierdut identitatea, că s-a aliat cu PSD-ul. Aceste atacuri ne-au afectat, nu doar electoral, nu e o suferință oarecare să fii atacat pe nedrept. Am făcut toate aceste sacrificii fiind convinși că USL  este cea mai bună variantă pentru România

Citeşte şi: Ponta: nicio secundă eu nu vreau ca USL să se destrame

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ