Antonescu: Sper ca Ponta să folosească soluţiile PNL şi miercuri dimineaţă să punem capăt crizei

| 19 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că speră ca premierul Victor Ponta să se bucure din plin de soluţiile oferite de BPN al PNL şi să le folosească, astfel încât miercuri dimineaţă să se pună capăt crizei din USL, care în opinia sa a durat deja destul.

"Cred că este foarte simplu. Domnul Victor Ponta exprima aseară interesul şi aşteptarea pentru această şedinţă (...) Soluţiile au venit şi sper ca domnul Ponta să se bucure din plin din ele, să le folosească şi să punem capăt încă de mâine dimineaţă (miercuri, n.r.) acestei crize care a durat deja destul", a spus Antonescu.

El a spus că se poate discuta în legătură cu propunerea PNL privind perspectiva de a restuctura Guvernul, dar a menţionat că celelalte puncte trebuie aplicate urgent, pentru că ele arată dacă din punctul de vedere al PSD, UNPR şi PC mai există dorinţa de a continua în USL sau nu.

"Rămân cele 2-3 puncte urgente şi care trebuie să ne arate dacă din punctul de vedere al partenerilor noştri mai există dorinţa de a continua în USL sau nu", a spus Antonescu.

El şi-a exprimat speranţa ca tot ce s-a hotărât marţi în BPN al PNL va fi respectat, înţeles, şi socotit absolut rezonabil de către partenerii de guvernare.

"Nu avem cred niciun motiv să prelungim această criză, nu e nici în folosul cetăţenilor, nici în folosul nostru ca lideri politici, ca forţe politice", a spus Antonescu.

El a mai spus că mesajul acestei reuniuni a BPN este că PNL are o viziune, o poziţie şi o unitate care nu pot fi puse în dsicuţie. "Şi oricine doreşte să aibă relaţii politice de un fel sau altul cu PNL trebuie să renunţe la iluzia pe care a nutrit-o şi Traian Băsescu de mulţi ani că diferenţele de opinie care se manifestă liber în acest partd spre deosebire de altele pot să însemne şi posibilitatea de a organiza când li se pare potrivit tot felul de puciuri, mişcări interne sau alte forme de răscoală", a mai spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ