Semn de ruptură în USL. USD nominalizează INTERIMARI pe posturile miniştrilor liberali demisionari

| 19 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ajuns, miercuri, la Palatul Victoria, cel mai probabil pentru o întâlnire cu premierul Victor Ponta, care s-ar putea dovedi crucială pentru soarta USL.

Vizita lui Antonescu la sediul Guvernului vine la scurt timp după ce liderii USD, coaliţia PSD - UNPR - PC au avut o întrevedere în urma căreia au anunţat că nu au de gând să dizolve o alianţă formată în vederea alegerilor europarlamentare.

Tensiunile din USL sunt departe de a se fi încheiat. Mai mult, acestea ar putea escalada din nou, după ce Victor Ponta, Gabriel Oprea şi Daniel Constantin au anunţat, miercuri dimineaţă, că nu au de gând să cedeze presiunilor liberalilor, care au cerut dizolvarea imediată a USD.

Liderii Uniunii Social Democrate, coaliţia PSD-PC-UNPR formată în urmă cu mai puţin de o săptămână, au decis să nu cedeze presiunilor preşedintelui liberal Crin Antonescu privind dizolvarea alianţei.

Liderii USD s-au întâlnit miercuri dimineaţă la Palatul Victoria, după ce marţi seară Crin Antonescu a cerut desfiinţarea USD. Premierul Victor Ponta, liderul PSD, vicepremierii Gabriel Oprea (UNPR) şi Liviu Dragnea (PSD) şi preşedintele PC Daniel Constantin au decis să nu dizolve USD, la capătul unei întâlniri de o oră.

Citeşte mai multe pe RTV.NET.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ