Daniel Constantin: Propunerea PNL de desfiinţare a USD adânceşte criza

| 18 feb, 2014

Propunerea liberalilor de desfiinţare a USD este tradusă în noua alianţă PSD-PC-UNPR ca un demers care adânceşte criza în loc să o rezolve, susţine preşedintele PC, Daniel Constantin.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat pentru gândul, că liderul PNL ”caută pretexte pentru a distruge” Uniunea Social Democrat şi nu dă semne că mai doreşte ieşirea USL din criză.

”Din păcate, domnul Antonescu a găsit numai soluţii care adâncesc criza şi nu o rezolvă. În al doilea rând, caută pretexte pentru a strica ceva şi nu pentru a construi, mă refer la USD. Domnul Antonescu are chestiunea asta de a distruge mai degrabă, caută motive pentru a distruge, nu pentru a construi. Vom căuta cele mai bune soluţii pentru a ieşi din această criză pentru că mai important dincolo de orgolii este funcţionare USL, chiar dacă, în acest moment, domnul Antonescu dă semne că nu mai doreşte acest lucru. A spus un singur lucru bun toată seara, că susţine neimpozitarea profitului reinvestit, o măsură a PC de foarte mulţi ani”, a declarat Constantin, pentru gândul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ